Блог Enhance Development

Як Enhance Development вдосконалює девелопмент в Україні під час війни

Розвиток нерухомості в країні через повномасштабне вторгнення зупинився, та наразі галузь не лише ожила, а і почала модернізуватися.

Все – завдяки професіоналам, які в сучасних надскладних умовах привносять у свою роботу світові тенденції. А саме: цікавий дизайн, новітні архітектурні рішення, впровадження інновацій, скорочення термінів будівництва.
Чому привносити зміни – це справжній челендж
Майбутні мешканці мріють, щоб їх житло було безпечним, комфортним, сучасним, екологічним та ергономічним. Створення таких осель має відбуватися у швидкому темпі, адже мільйони людей в країні сьогодні втратили свої домівки.

Та фахівці-девелопери, що хочуть не лише якісно виконувати роботу, а й не відставати від світових тенденцій, натикаються на низку перешкод та викликів.

Головні челенджі: недостатня обізнаність у сфері інновацій, обмежені ресурси, ризики, пов'язані з впровадженням нововведень, взаємодія з владою. Це ті фактори, що не дають відійти від типових, часто неефективних та некомфортабельних будівель, економклас це чи преміумсегмент.
Наша ціль – здоровий компроміс між створенням проєктів для ідеального міста, яким би ми хотіли бачити Київ, та економічною доцільністю їх реалізації в цілому.
Принципи усвідомленого підходу до будівництва дозволяє пропонувати клієнтам простір з відмінними характеристиками по справедливій ціні.
Сергій Шинкаренко, експерт у сфері девелопменту, маркетингу та управління проєктами, СЕО компанії Enhance Development.
Унікальні проєкти – ключ до девелопменту майбутнього

Робота Enhance Development базується на 5 основних принципах. Ці засади допомагають компанії бути тими самими рушіями прогресу в складні для України часи.
Перший принцип: реалізація виключно унікальних проєктів

  • Унікальна архітектура

Винятковий дизайн проєктів, хай би мова йшла про житловий комплекс, офісний чи торговельний центр – наша пристрасть. Форми та конструкції будівель мають відображати її душу, відрізняти від інших однотипних споруд.

Вже сьогодні ми втілюємо унікальний проєкт у співпраці з архітекторами та дизайнерами студії Octo-bureau. Справжні фахівці, вони використовують набутий після навчання та роботи в Європі досвід тепер вже в нашій країні.

  • Унікальна архітектура – натхнення для руху вперед

Відійти від типових будівель означає реалізовувати в країні ті зміни, які успішно впроваджуються по всьому світові. Ось лише деякі з проєктів, на які варто орієнтуватися:

1. Парк на території колишніх цехів у Варшаві

Сучасне комфортне місто з нетиповим громадським простором, саме таким скоро стане один з варшавських кварталів. Тут будуть квартири, офіси, місця для ресторанів, а ще – Парк польського слова, з деревами, що ростуть на місці колишніх виробничих цехів. Творці проєкту - JEMS Architekci studio.

2. Музичний центр Гаосюн, Тайвань

Центр розташований у порту міста і займає площу 88 тисяч квадратів. Автор об'єкта Мануель Монтесерін, створюючи архітектуру, надихався морем. Звідси відповідні назви та форми будівель: «Велика хвиля», «Кити», «Дельфіни» та «Корал».

3. Центр обчислювальної техніки та науки університету Бостона

Канадська студія KPMB Architects презентувала проєкт, що дійсно вражає! Створити цю будівлю "без копалин" вдалося завдяки використанню геотермальної системи опалення замкнутого циклу, сонячних батарей та оптимізованих систем затінення.

  • Унікальні інженерні рішення

Інженерні інновації дозволяють створювати комфортні та ергономічні будівлі, зберігати ресурси планети.

Так, ми плануємо використовувати теплові наноси для забезпечення опалення та постачання гарячої води в багатоповерхівках в одному з наших ЖК.

Для України це – інновація та величезний крок вперед. Це рішення дасть змогу зменшити негативний вплив на екологію, а також знизити витрати на енергопостачання та комунальні послуги.

  • Унікальні технології

Новітні технологічні розробки сприяють підвищенню якості та ефективності девелопменту. Вони заощаджують час, тож люди зможуть швидше заселитися в нові будинки.

Зазвичай процес від екскаваційних робіт до власне передачі будинку в експлуатацію займає не менше 2-3 років. Ми ж можемо скоротити цей термін до 1-2 років, тобто, на цілих 40%!

Все – завдяки опорним конструкціям, розробленим в цехах, що збираються просто на майданчиках.

  • Унікальний сервіс

Преміальний сервіс в роботі Enhance Development – це золоте правило. Кожен з проєктів для нас – найголовніший.

Ми плануємо та контролюємо бюджет, забезпечуємо високу якість виконаних робіт, дотримання графіку, співпрацюємо зі сторонніми підрядниками, допомагаємо в мінімізації витрат та ризиків.

Нам довіряють, бо за реалізацією наших найсміливіших ідеї та рішень стоїть команда професіоналів, їх досвід та знання ринку. Ми маємо надійних партнерів та постачальників.
Унікальні проєктні рішення дозволять рухати нашу сферу вперед. Лише такі забудови здатні як задовольнити наших клієнтів, так і сформувати унікальну цінову пропозицію на девелоперському ринку країни.